Advertisement

Abdulkadir Selvi Sedat Peker / Abdulkadir Selvi: Sedat Peker'i kim koruyor? - Güncel ... : Sana bu yazıları kimin yazdırdığını biliyorum düşkün abdulkadir.

Abdulkadir Selvi Sedat Peker / Abdulkadir Selvi: Sedat Peker'i kim koruyor? - Güncel ... : Sana bu yazıları kimin yazdırdığını biliyorum düşkün abdulkadir.. Sedat peker'den selvi'ye sert çıkış! Abdulkadir selvi, bugünkü yazısında sedat peker'in son günlerde tartışma yaratan açıklamalarını ele alarak, peker'in arkasında bae veliaht prensi olabilir dedi. Sedat peker'in uyuşturucu kaçakçılığıyla suçladığı eski başbakanlardan binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın tartışmalara konu olan venezuela ziyaretiyle. Hürriyet yazarı abdulkadir selvi'den bomba bir sedat peker yazısı geldi. Bir mafya liderinin iddialarını doğru kabul edip, mafya ile mücadele edenleri mi suçlayacağız?

The forces who took peker abroad want to change the climate by making him talk. Düşkün abdülkadir duyduğuma göre sen doğduğun zaman annen ile baban seni eldiven ile seviyormuş. Who is using sedat peker? Suç örgütü lideri sedat peker yayınladığı videoların ardından hürriyet yazarı abdulkadir selvi'nin, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın test kiti ve maskeyi. İçişleri bakanı süleyman soylu'ya büyük konuşma.

Nevşin Mengü 'Sedat Peker' yayını yaptı, yorumlar çileden ...
Nevşin Mengü 'Sedat Peker' yayını yaptı, yorumlar çileden ... from www.sosyalmanset.com
Suç örgütü lideri sedat peker yayınladığı videoların ardından hürriyet yazarı abdulkadir selvi, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın venezuela'ya test kiti ve maskeyi yanında götürdüğünü ileri sürerek, bu yüzden de gümrükte kaydı olmadığını yazmıştı. İçişleri bakanı süleyman soylu'ya ulaştığımda, i̇dlib'deydim. Parça parça yapacağım, her hafta canını bir kere sen benim bütün bahislerimi üzerine oynadığım jokerdin. Suç örgütü lideri sedat peker yayınladığı videoların ardından hürriyet yazarı abdulkadir selvi'nin, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın test kiti ve maskeyi yanında götürdüğünü ve bu yüzden gümrükte kaydı olmadığını yazdı. Düşkün abdülkadir duyduğuma göre sen doğduğun zaman annen ile baban seni eldiven ile seviyormuş. O yüzden irtibat kurmakta zorluk yaşadık. Sana bu yazıları kimin yazdırdığını biliyorum düşkün abdulkadir. Orada bir istihbarat servisinin desteğiyle korunur ve bir istihbarat servisinin planları doğrultusunda konuşur.

Who is using sedat peker?

Abdulkadir selvi, sedat peker'in son günlerde tartışma yaratan açıklamalarını ele aldığı yazısında,peker'i orada koruyup konuşturan 15 temmuz gecesi erdoğan için 'ha düştü ha düşecek' diye takip eden birleşik arap emirlikleri'nin veliaht prensi olmasın? iddiasında bulundu. Düşkün abdülkadir duyduğuma göre sen doğduğun zaman annen ile baban seni eldiven ile seviyormuş. Abd'de biden kazandıktan sonra 2023. Habertürk yazarı fatih altaylı, 'kim kime duma duma' başlığıyla yayımanan yazısında selvi'nin yazısına atfen biz peker'in ölüm tehditlerini sineye çekmeyip. Erdoğan bitti demeden bu iş bitmez. İçişleri bakanı soylu ile hafta başında görüştüğümüzde sedat peker'in kasetleri üzerinden ülkenin 90'lı yıllara döndürülmek istendiğini konuşmuştuk. Hakkında organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak suçlamasıyla soruşturma başlatılan sedat peker, sosyal medya hesaplarından yeni bir video yayınladı. Sedat peker'in yeni uyuşturucu rotası belirlemek için venezuela gitmekle suçladığı erkam yıldırım için abdülkadir selvi bir yazı kaleme aldı. Sedat peker abdülkadir selvi'yi neden eleştirdi? Hürriyet yazarı abdulkadir selvi, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın sedat peker'in yayınladığı videolarla ilgili ciddiye almayın, önemsemeyin dediğini aktardı. Videosunda, abdulkadir selvi'ye tepki gösterdi. Abdulkadir selvi, bugünkü yazısında sedat peker'in son günlerde tartışma yaratan açıklamalarını ele alarak, peker'in arkasında bae veliaht prensi olabilir dedi. The forces who took peker abroad want to change the climate by making him talk.

İçişleri bakanı soylu ile hafta başında görüştüğümüzde sedat peker'in kasetleri üzerinden ülkenin 90'lı yıllara döndürülmek istendiğini konuşmuştuk. Suç örgütü lideri sedat peker yayınladığı videoların ardından hürriyet yazarı abdulkadir selvi'nin, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın test kiti ve maskeyi yanında götürdüğünü ve bu yüzden gümrükte kaydı olmadığını yazdı. Selvi, hürriyet'teki bugünkü köşesinde erkam yıldırım'ın yardım maksadıyla götürdüğü test kiti ve maskenin yolcunun yanında taşıyabileceği miktarda olduğu için. The forces who took peker abroad want to change the climate by making him talk. Sedat peker, erkan yıldırım'ı bugünkü köşesinde savunan abdülkadir selvi'yi sert sözlerle eleştirdi.

Düşkün Abdülkadir kimdir? Düşkün ne demek? Sedat Peker'in ...
Düşkün Abdülkadir kimdir? Düşkün ne demek? Sedat Peker'in ... from a24haber.com
Peki abdulkadir selvi, sedat peker hakkında ne yazmıştı? Türkiye siyaset gündemi sedat peker ve açıklamalarıyla gündemde. Sedat peker, her günahın bir intikam meleği olur' başlığıyla 75 dakikalık beşinci videosunu yayınladı. Suç örgütü lideri sedat peker yayınladığı videoların ardından hürriyet yazarı abdulkadir selvi'nin, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın test kiti ve maskeyi. İçişleri bakanı soylu ile hafta başında görüştüğümüzde sedat peker'in kasetleri üzerinden ülkenin 90'lı yıllara döndürülmek istendiğini konuşmuştuk. Bunun üzerine sedat peker sosyal medyadan selvi'ye yanıt verdi ve düşkün abdülkadir duyduğuma göre sen doğduğun zaman annen ile baban seni eldiven ile seviyormuş. Orada bir istihbarat servisinin desteğiyle korunur ve bir istihbarat servisinin planları doğrultusunda konuşur. Suç örgütü lideri sedat peker yayınladığı videoların ardından hürriyet yazarı abdulkadir selvi, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın venezuela'ya test kiti ve maskeyi yanında götürdüğünü ileri sürerek, bu yüzden de gümrükte kaydı olmadığını yazmıştı.

Geri abdulkadir selvi̇ sedat peker'i kim kullanıyor.

Peker bir tane şey çıktı, düşkün abdülkadir, ona öyle diyeceğim. Videoda, kendisiyle ilgili sedat peker'i kim koruyor, kim konuşturuyor? başlıklı yazı kaleme hürriyet yazarı abdulkadir selvi'ye sert sözler kullandı. Orada bir istihbarat servisinin desteğiyle korunur ve bir istihbarat servisinin planları doğrultusunda konuşur' dedi. Habertürk yazarı fatih altaylı, 'kim kime duma duma' başlığıyla yayımanan yazısında selvi'nin yazısına atfen biz peker'in ölüm tehditlerini sineye çekmeyip. Selvi, hürriyet'teki bugünkü köşesinde erkam yıldırım'ın yardım maksadıyla götürdüğü test kiti ve maskenin yolcunun yanında taşıyabileceği miktarda olduğu için. Suç örgütü lideri sedat peker yayınladığı videoların ardından hürriyet yazarı abdulkadir selvi, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın venezuela'ya test kiti ve maskeyi yanında götürdüğünü ileri sürerek, bu yüzden de gümrükte kaydı olmadığını yazmıştı. Evlat olsan sevilmezsin be düşkün abdülkadir. Sosyal medya hesaplarından yayınladığı videolarla gündemde geniş yer tutan sedat peker, 16 mayıs günü yeni bir video daha yayınladı. Erkam yıldırım'ın götürdüğü test kiti ve maske, yanında taşıyabileceği miktarda olduğu için gümrük kayıtlarında yer almadı. Daha da önemlisi sedat peker orada kendi adına iktidara bu savaşı açamaz. Suç örgütü lideri sedat peker yayınladığı videoların ardından hürriyet yazarı abdulkadir selvi'nin, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın test kiti ve maskeyi. Suç örgütü lideri sedat peker yayınladığı videoların ardından hürriyet yazarı abdulkadir selvi'nin, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın test kiti ve maskeyi yanında götürdüğünü ve bu yüzden gümrükte kaydı olmadığını yazdı. Hürriyet yazarı abdulkadir selvi, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın sedat peker'in yayınladığı videolarla ilgili ciddiye almayın, önemsemeyin dediğini aktardı.

Sana bu yazıları kimin yazdırdığını biliyorum düşkün abdulkadir. Suç örgütü lideri sedat peker yayınladığı videoların ardından hürriyet yazarı abdulkadir selvi'nin, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın test kiti ve sedat peker'in paylaşımı şöyle oldu: Sedat peker, her günahın bir intikam meleği olur' başlığıyla 75 dakikalık beşinci videosunu yayınladı. Bunun üzerine sedat peker sosyal medyadan selvi'ye yanıt verdi ve düşkün abdülkadir duyduğuma göre sen doğduğun zaman annen ile baban seni eldiven ile seviyormuş. Geri abdulkadir selvi̇ sedat peker'i kim kullanıyor.

Selahattin Demirtaş'ın avukatından Selvi'ye tepki
Selahattin Demirtaş'ın avukatından Selvi'ye tepki from www.demokrathaber.org
Hürriyet yazarı abdulkadir selvi, son olarak i̇çişleri bakanı süleyman soylu hakkında iddialarda bulunan organize suç örgütü lideri sedat peker'e ilişkin olarak, peker'i orada koruyup konuşturan 15 temmuz gecesi erdoğan için ha düştü ha düşecek diye takip eden birleşik arap emirlikleri'nin veliaht. Bunun üzerine sedat peker sosyal medyadan selvi'ye yanıt verdi ve düşkün abdülkadir duyduğuma göre sen doğduğun zaman annen ile baban seni eldiven ile seviyormuş. Peker bir tane şey çıktı, düşkün abdülkadir, ona öyle diyeceğim. Videosunda, abdulkadir selvi'ye tepki gösterdi. Başbakan'ın oğlu bir poşet kit için dünyanın öteki ucuna, venezuela'ya mı gider? Sedat peker'in uyuşturucu kaçakçılığıyla suçladığı eski başbakanlardan binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın tartışmalara konu olan venezuela ziyaretiyle. Hakkında organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak suçlamasıyla soruşturma başlatılan sedat peker, sosyal medya hesaplarından yeni bir video yayınladı. Abd'de biden kazandıktan sonra 2023.

Suç örgütü lideri sedat peker yayınladığı videoların ardından hürriyet yazarı abdulkadir selvi'nin, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın test kiti ve maskeyi yanında götürdüğünü ve bu yüzden gümrükte kaydı olmadığını yazdı.

Sedat peker'in videolarında adı sık sık geçen hürriyet yazarı abdülkadir selvi bugünkü yazısında cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın o videolar için ciddiye almayın, önemsemeyin dediğini yazdı. Sedat peker, bugün youtube'dan yayınladığı 5. Habertürk yazarı fatih altaylı, 'kim kime duma duma' başlığıyla yayımanan yazısında selvi'nin yazısına atfen biz peker'in ölüm tehditlerini sineye çekmeyip. Suç örgütü lideri sedat peker yayınladığı videoların ardından hürriyet yazarı abdulkadir selvi, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın venezuela'ya test kiti ve maskeyi yanında götürdüğünü ileri sürerek, bu yüzden de gümrükte kaydı olmadığını yazmıştı. Orada bir istihbarat servisinin desteğiyle korunur ve bir istihbarat servisinin planları doğrultusunda konuşur' dedi. Daha da önemlisi sedat peker orada kendi adına iktidara bu savaşı açamaz. The forces who took peker abroad want to change the climate by making him talk. Videoda, kendisiyle ilgili sedat peker'i kim koruyor, kim konuşturuyor? başlıklı yazı kaleme hürriyet yazarı abdulkadir selvi'ye sert sözler kullandı. Sedat peker'in uyuşturucu kaçakçılığıyla suçladığı eski başbakanlardan binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın tartışmalara konu olan venezuela ziyaretiyle. Geri abdulkadir selvi̇ sedat peker'i kim kullanıyor. Parça parça yapacağım, her hafta canını bir kere sen benim bütün bahislerimi üzerine oynadığım jokerdin. Sedat peker'in yeni uyuşturucu rotası belirlemek için venezuela gitmekle suçladığı erkam yıldırım için abdülkadir selvi bir yazı kaleme aldı. Yeni sürecin sonucunu erdoğan ve bahçeli'nin tavrı belirleyecek.

Abdulkadir selvi, sedat peker'in son günlerde tartışma yaratan açıklamalarını ele aldığı yazısında,peker'i orada koruyup konuşturan 15 temmuz gecesi erdoğan için 'ha düştü ha düşecek' diye takip eden birleşik arap emirlikleri'nin veliaht prensi olmasın? iddiasında bulundu abdulkadir selvi. Videosunda, abdulkadir selvi'ye tepki gösterdi.

Posting Komentar

0 Komentar