Advertisement

Αεκ Χαντμπολ - ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Potaissa Turda - ΑΕΚ 33-22 : Τα κλειδιά στον βλάνταν μιλόγεβιτς.

Αεκ Χαντμπολ - ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Potaissa Turda - ΑΕΚ 33-22 : Τα κλειδιά στον βλάνταν μιλόγεβιτς.. Οριακά στο top10 του β' προκριματικού παοκ και αεκ. Οι 2 πρώτοι αθλητές παρουσίασαν πυρετό μόνο η αεκ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προώθηση του έκτορα καμαρινόπουλου από την ακαδημία βόλεϊ του συλλόγου στην ανδρική. Ήμουν για 3 χρόνια στην οικογένεια της αεκ και έζησα τις πιο όμορφες αθλητικές μου στιγμές. Μία εμφάνιση που αξίζει περισσότερο από μία πρόκριση πραγματοποίησαν οι παίδες του τμήματος χάντμπολ της αεκ! Δείτε τα αποτελέσματα της φάσης των 16 του κυπέλλου ελλάδος…

Κώστας σταματιάδης 14 ιουνίου 2017 κιτρινομαυρα κοκτειλ αφήστε ένα σχόλιο. Η ομάδα χάντμπολ της αεκ ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο της α' φάσης πετυχαίνοντας τον στόχο της… την 6η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα είναι έτοιμη να πανηγυρίσει η ομάδα χάντμπολ της αεκ που αντιμετωπίζει τη… 1,178 отметок «нравится», 7 комментариев — la famiglia {8.8k} ™️ (@aek_addict) в instagram: Η εξωπραγματική αμοιβή του φλικ ανεβάζει το όριο για τους άλλους ομοσπονδιακούς. Μεταγραφική ενίσχυση για την ένωση, η οποία απέκτησε έναν από τους.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΑΕΚ - Αερωπός Έδεσσας 28-27
ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΑΕΚ - Αερωπός Έδεσσας 28-27 from www.aek-live.gr
Οι αθλητές του σπύρου μπαλωμένου ηττήθηκαν στα πέναλτι με. Ο βλάνταν μιλόγεβιτς θα είναι ο νέος προπονητής της αεκ καθώς ο σέρβος τεχνικός συμφώνησε με τον δημήτρη μελισσανίδη και θα διαδεχθεί τον μανόλο χιμένεθ. Οι 2 πρώτοι αθλητές παρουσίασαν πυρετό μόνο η αεκ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προώθηση του έκτορα καμαρινόπουλου από την ακαδημία βόλεϊ του συλλόγου στην ανδρική. Αεκ και παναθηναϊκός έστειλαν από κοινού μήνυμα για τη γενοκτονία των ποντίων. Παναθηναϊκός και αεκ διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε (21:15) στο οακα στον πρώτο ημιτελικό των play off της φετινής basket league. Κασιμάτης» του οακα και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του challenge cup. Η ομάδα χάντμπολ της αεκ ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο της α' φάσης πετυχαίνοντας τον στόχο της… την 6η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα είναι έτοιμη να πανηγυρίσει η ομάδα χάντμπολ της αεκ που αντιμετωπίζει τη… Αεκ χάντμπολ ερασιτεχνική αεκ χάντμπολ.

Η ομάδα χάντμπολ της αεκ αναχωρεί αύριο για το βουκουρέστι.

Δείτε τα αποτελέσματα της φάσης των 16 του κυπέλλου ελλάδος… Ο βλάνταν μιλόγεβιτς θα είναι ο νέος προπονητής της αεκ καθώς ο σέρβος τεχνικός συμφώνησε με τον δημήτρη μελισσανίδη και θα διαδεχθεί τον μανόλο χιμένεθ. Παραμένει στο στόχαστρο ο ντα σίλβα. Η αεκ συμφώνησε με βλάνταν μιλόγεβιτς. Οι 2 πρώτοι αθλητές παρουσίασαν πυρετό μόνο η αεκ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προώθηση του έκτορα καμαρινόπουλου από την ακαδημία βόλεϊ του συλλόγου στην ανδρική. Κάπου εμπλέκεται και ο ολυμπιακός! Έχει γίνει δουλειά στα σχολεία εδώ και μήνες, έχει πέσει σπόρος δυνατός. Η ομάδα χάντμπολ της αεκ ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο της α' φάσης πετυχαίνοντας τον στόχο της… την 6η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα είναι έτοιμη να πανηγυρίσει η ομάδα χάντμπολ της αεκ που αντιμετωπίζει τη… Παρελθόν από την αεκ αποτελεί ο μαλίκ χόγκας με τον γαλλοαλγερινό εξτρέμ να αποχωρεί ύστερα από μία τριετία στην ένωση όπου κατέγραψε 94 συμμετοχές «η aeκ θα είναι για εμένα μια αιώνια αγάπη. Ο ντέμης (θεμιστοκλής) νικολαΐδης (γκίσεν, γερμανία, 17 σεπτεμβρίου 1973) είναι έλληνας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της αεκ. Ήμουν για 3 χρόνια στην οικογένεια της αεκ και έζησα τις πιο όμορφες αθλητικές μου στιγμές. Ο μπέος πούλησε παίκτη στην αεκ! Η ομάδα χάντμπολ της αεκ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι αποδέχθηκε το αίτημα του φίλιππου βέροιας για αναβολή του μεταξύ τους μετά απο μια εβδομάδα γεμάτη προπονήσεις σε αρκετά έντονους ρυθμούς, οι παίκτες του τμήματος χάντμπολ της αεκ πήραν το πρώτο τους ρεπό.

Η ομάδα χάντμπολ της αεκ αναχωρεί αύριο για το βουκουρέστι. Η αεκ ενημερώνει ότι μετά από τεστ που πραγματοποιήθηκε πριν την αναχώρηση της εθνικής ομάδας χάντμπολ, ο μπάμπης δομπρής βρέθηκε θετικός στ.read more. Η ομάδα χάντμπολ της αεκ ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο της α' φάσης πετυχαίνοντας τον στόχο της… την 6η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα είναι έτοιμη να πανηγυρίσει η ομάδα χάντμπολ της αεκ που αντιμετωπίζει τη… Στην εθνική ομάδα χάντμπολ κλήθηκαν 8 αθλητές της αεκ, για το φιλικό παιχνίδι με τον ολυμπιακό ξυνή στο πλαίσιο της προετοιμασίας της «γαλανόλευκης» για τα. Λευκός καπνός για τον νέο προπονητή της ένωσης καθώς το βράδυ της.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΑΕΚ - Πυλαία 29-26
ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΑΕΚ - Πυλαία 29-26 from www.aek-live.gr
Κασιμάτης» του οακα και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του challenge cup. Αεκ και παναθηναϊκός έστειλαν από κοινού μήνυμα για τη γενοκτονία των ποντίων. Δείτε τα αποτελέσματα της φάσης των 16 του κυπέλλου ελλάδος… Οι 2 πρώτοι αθλητές παρουσίασαν πυρετό μόνο η αεκ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προώθηση του έκτορα καμαρινόπουλου από την ακαδημία βόλεϊ του συλλόγου στην ανδρική. Ήμουν για 3 χρόνια στην οικογένεια της αεκ και έζησα τις πιο όμορφες αθλητικές μου στιγμές. Ο δημήτρης δημητρούλιας τόνισε ικανοποιημένος για τη νίκη της ομάδας χάντμπολ της αεκ. Μόλις έσκασε και είναι επίσημο: Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α.

Η αεκ αντιμετωπίζει το απόγευμα της παρασκευής (28/05, 19:00) στο κλειστό της χαλκίδας την ίσταντς στον πρώτο τελικό του ehf cup.

Στην εθνική ομάδα χάντμπολ κλήθηκαν 8 αθλητές της αεκ, για το φιλικό παιχνίδι με τον ολυμπιακό ξυνή στο πλαίσιο της προετοιμασίας της «γαλανόλευκης» για τα. Ήμουν για 3 χρόνια στην οικογένεια της αεκ και έζησα τις πιο όμορφες αθλητικές μου στιγμές. Οι αθλητές του σπύρου μπαλωμένου ηττήθηκαν στα πέναλτι με. Η ομάδα χάντμπολ της αεκ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι αποδέχθηκε το αίτημα του φίλιππου βέροιας για αναβολή του μεταξύ τους μετά απο μια εβδομάδα γεμάτη προπονήσεις σε αρκετά έντονους ρυθμούς, οι παίκτες του τμήματος χάντμπολ της αεκ πήραν το πρώτο τους ρεπό. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για αεκ ολυμπιακοσ χαντμπολ από το pagenews.gr. Η αεκ συμφώνησε με βλάνταν μιλόγεβιτς. Οι συμφωνίες, τα χρήματα, το backstage, o σαββίδης, ο μελισσανίδης και ο αλαφούζος, όλα και όλοι. Παναθηναϊκός και αεκ διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε (21:15) στο οακα στον πρώτο ημιτελικό των play off της φετινής basket league. Η ομάδα χάντμπολ της αεκ ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο της α' φάσης πετυχαίνοντας τον στόχο της… την 6η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα είναι έτοιμη να πανηγυρίσει η ομάδα χάντμπολ της αεκ που αντιμετωπίζει τη… Λευκός καπνός για τον νέο προπονητή της ένωσης καθώς το βράδυ της. 44.000€ εγγυημένες* στην 5η περίοδο της novileague! Αεκ και παναθηναϊκός έστειλαν από κοινού μήνυμα για τη γενοκτονία των ποντίων. Τούρκος αθλητής της ένωσης χαιρέτισε στρατιωτικά!

Παρελθόν από την αεκ αποτελεί ο μαλίκ χόγκας με τον γαλλοαλγερινό εξτρέμ να αποχωρεί ύστερα από μία τριετία στην ένωση όπου κατέγραψε 94 συμμετοχές «η aeκ θα είναι για εμένα μια αιώνια αγάπη. Η ύσταντς αντίπαλος της αεκ για την κούπα. Η ομάδα χάντμπολ της αεκ ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο της α' φάσης πετυχαίνοντας τον στόχο της… την 6η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα είναι έτοιμη να πανηγυρίσει η ομάδα χάντμπολ της αεκ που αντιμετωπίζει τη… Αεκ χάντμπολ ερασιτεχνική αεκ χάντμπολ. Δείτε εδώ την εξέλιξη του αγώνα.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΑΕΚ - Αερωπός Έδεσσας 28-27
ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΑΕΚ - Αερωπός Έδεσσας 28-27 from www.aek-live.gr
Ο μπέος πούλησε παίκτη στην αεκ! H kae αεκ έστειλε αίτημα μετάθεσης του 3ου αγώνα με τον παοκ λόγω χάντμπολ. Κασιμάτης» του οακα και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του challenge cup. Η ύσταντς αντίπαλος της αεκ για την κούπα. Η αεκ ενημερώνει ότι μετά από τεστ που πραγματοποιήθηκε πριν την αναχώρηση της εθνικής ομάδας χάντμπολ, ο μπάμπης δομπρής βρέθηκε θετικός στ.read more. Πρώτη νίκη στους τελικούς της α1 για τον ολυμπιακό, 22. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α.

Οι αθλητές του σπύρου μπαλωμένου ηττήθηκαν στα πέναλτι με.

Αεκ χάντμπολ ερασιτεχνική αεκ χάντμπολ. Λευκός καπνός για τον νέο προπονητή της ένωσης καθώς το βράδυ της. Θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους έλληνες ποδοσφαιριστές, καθώς συνδύαζε άψογη τεχνική κατάρτιση και ταχύτητα. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Γιατί είναι πανέμορφη, γιατί είναι κιτρινόμαυρη και γιατί βρήκαμε ασυνήθιστη αγάπη για το χάντμπολ. Ήμουν για 3 χρόνια στην οικογένεια της αεκ και έζησα τις πιο όμορφες αθλητικές μου στιγμές. Η αεκ ενημερώνει ότι μετά από τεστ που πραγματοποιήθηκε πριν την αναχώρηση της εθνικής ομάδας χάντμπολ, ο μπάμπης δομπρής βρέθηκε θετικός στ.read more. Ο μπέος πούλησε παίκτη στην αεκ! Μεταγραφική ενίσχυση για την ένωση, η οποία απέκτησε έναν από τους. Η αεκ συμφώνησε με βλάνταν μιλόγεβιτς. Ο δημήτρης δημητρούλιας τόνισε ικανοποιημένος για τη νίκη της ομάδας χάντμπολ της αεκ. Οι 2 πρώτοι αθλητές παρουσίασαν πυρετό μόνο η αεκ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προώθηση του έκτορα καμαρινόπουλου από την ακαδημία βόλεϊ του συλλόγου στην ανδρική. Παρελθόν από την αεκ αποτελεί ο μαλίκ χόγκας με τον γαλλοαλγερινό εξτρέμ να αποχωρεί ύστερα από μία τριετία στην ένωση όπου κατέγραψε 94 συμμετοχές «η aeκ θα είναι για εμένα μια αιώνια αγάπη.

Posting Komentar

0 Komentar